Анна от другата страна

Анна от другата страна

„Младостта се носи върху
крилете на неприспособимостта.“

Венцеслав Константинов

“………ми е ‘се таа, брат…….”

„Ана от другата страна“ е авторски спектакъл на Надя Асенова, базиран на три произведения – „Железният светилник“ на Д. Талев и драмите „Вампир“ на А. Страшимиров и „Албена“ на Й. Йовков. Целта на този спектакъл е да ангажира младите, с едно изненадващо пътешествие сред емблематични женски образи от българската драматургия и литература.

“Едно седемнадесет годишно момиче – Ана се опитва да си отговори на важни въпроси под натиска на родители, приятели, гаджета и т. н. Въпроси като: “Коя съм аз? Какво искам? Какво да правя с живота си?…не ми е ‘се таа, брат…”.  За да проведем този диалог между поколенията ние, намерихме оригинални  решения – сценичен бой, каскади, рисувахме пластически любовта и секса – първият и зрелият. Заложихме на атрактивна мултимедия и я наситихме с пластически и танцувални картини и с прекрасната музика на Дони. Ситуацията ескалира до физически сблъсък и доведена до крайност, Ана полита от покрива на клуба. Един безсмислен и отчаян полет, който я отвежда… от другата страна.

Заповядайте на „Ана от другата страна“! Надяваме се това да бъде едно запомнящо се преживяване!“

Ролите се изпълняват от актьорите: Анна Петрова, Добрина Гецова,Ивана Стоянова, Жаклин Георгиева, Лъчезар Андреев, Атанас Махнев

Автор и режисьор – Надя Асенова

Музика – Дони

Консултант по сценичен бой и каскади – Камен Иванов

Мултимедия – Кънчо Касабов


Един спектакъл на Драматичен театър Търговище

Заповядайте на 20 септември /сряда/ от 18.30 ч. вход: 5 и 6 лв.
Билети на касата на читалището.

В спектакъла участва Лъчезар Андреев – наш съгражданин.